Performer

Knudsen og Nørby

Dato

Søndag 6. april 2025

Tidspunkt

KL. 15.00

Adresse

Søren Jensens Vej 2 – 6520 Toftlund

Pris - voksne

75

Pris - børn

75

Rævejagten

Kan det lade sig gøre at holde den sultne ræv fra de skræmte høns, – uden brug af vold eller våben?
HANDLINGEN
Nabo Gustafsen kommer med hund og gevær og fortæller, at ræven har ædt hans bedste høne, og at Peddersen også hellere må skaffe sig et gevær. For når ræven i nat kommer og ser at Gustafsen har låst sine høns inde, så vil den i stedet komme på besøg hos Peddersen.
Hønsene er rædselsslagne. Men Findus (som er kat) hader folk der går med gevær og siger: “Ræve skyder man ikke, dem narrer man.”
Sammen og med hjælp fra publikum udtænker, udvikler og udfører Peddersen og Findus nu, en festforestilling af en snedig plan som indbefatter en kunstig høne, masser af fyrværkeri og tilpas med sjov og ballade.
Væbnet med guitarer og billigt legetøj, kaster kammeraterne Niclas og Morten sig ind i Peddersen og Findus’ kamp: At få ræven til at holde sig fra deres skræmte høns. Uden våben.
Det går ikke helt som de har tænkt. Det går endnu bedre! Ikke bare skal Ræven nok holde sig fra høns,- i hvert fald Peddersens- også Nabo Gustafsen bliver så skræmt at han aflægger løfte på aldrig mere at skyde dyr!
Peddersen og Findus hjælpes ad og ændrer verden! Det er vigtigt at have hinanden. At synge, spille og lege sammen. DET ER SJOVT, SPÆNDENDE OG DEJLIGT! Livsnødvendigt simpelthen.
Efter en bog af Sven Nordquist.

Varighed: 40 min.
Medvirkende: Niclas Knudsen og Morten Nørby.

Med musik af: Carl Nielsen, Sven Hedman, Elith Worsing, Knudsen & Nørby.
Konsultations instruktion ved: Jens August Wille.