Performer

Jomfru Fanny Big Band

Dato

LØRDAD D. 16. MARTS 2024

Tidspunkt

KL. 13.00

Adresse

Søren Jensens Vej 2 – 6520 Toftlund

Pris - voksne

150,-

Pris - børn

Børn og unge under 25 år kr. 100,-

JOMFRU FANNY

– Få et stykke med THE BIG BAND til frokost!

Jomfru Fanny Big Band præsenterer sig selv sådan:

” 20 ’jazztosser’ der elsker 50-ernes popmusik (swingmusikken) og som synes, at  genren fortjener at blive hyldet – og udbredt. Derfor benytter vi enhver lejlighed til at formidle vores glæde ved koncerter og arrangementer, for store som små, i ind- og udland.”

Jomfru Fanny blev dannet i 1989 og blev i 1996 udnævnt som et af Sønderjyllands Amtsorkestre. Størstedelen af bigbandets musikere har været med fra starten i 1989, hvilket må siges at være det bedste bevis for aldrig svigtende spilleglæde og ægte kærlighed til genren. Jomfru Fanny har tidligere glædet med koncerter her i Toftlund – sidst i marts 2020. Hvem der denne gang løfter arven efter ’Old Blue Eyes’ og Ella,   ved vi ikke i skrivende stund, men uanset hvem det bliver, er der lagt op til en tur til månen eller en dans ’Cheek to cheek’.

Ligesom ved tidligere koncerter med Jomfru Fanny, har publikum mulighed for at nyde et par frisksmurte, højtbelagte stykker smørrebrød til denne ’frokostjazz-koncert’. Prisen pr. stykke smørrebrød er…….. Bestilling senest d.10.3. på tlf. 20141812

Det blywer en glant ættermaje!