Performer

Teatret Møllen

Dato

Torsdag 16. januar 2025

Tidspunkt

KL. 19.30

Adresse

Søren Jensens Vej 2 – 6520 Toftlund

Pris - voksne

200,-

Pris - børn

Børn og unge under 25 år kr. 100,-

Alle gode ting

Alle gode ting

En livsbekræftende monolog fyldt med humor.

 

ALLE GODE TING er en hjertevarm og opløftende forestilling, der får dig til at føle dig inspireret og håbefuld. Dette rørende og tankevækkende skuespil følger historien om en person, der i et forsøg på at hjælpe sin mor med at bekæmpe depression, begynder at udarbejde en liste over alle de geniale ting i livet, der er værd at leve for – med alt fra “Kung-fu-is” og “Solskin” til “Alle Star Trek-film med lige numre” og “At forelske sig”.

Med et vittigt og originalt manuskript tackler ALLE GODE TING komplekse temaer som mental sundhed, tab og skønheden i hverdagens øjeblikke. Den anmelderroste forestilling er, trods sit seriøse udgangspunkt, et humoristisk, livsbekræftende og hjerteligt skuespil om noget så umorsomt som depression og selvmord. Det er en kraftfuld påmindelse om, at selv i de mørkeste tider er der altid noget, der er værd at leve for.

Teksten spiller med stor succes verden over og har i Danmark spillet på Nørrebro Teater i sæson 20/21. Nu har Teatret Møllen overtaget rettighederne, og vi glæder os til at præsentere dig for Møllens version med Thomas C. Rønne i hovedrollen.

Alder: Fra 14 år

Dramatiker: Duncan Macmillan

Original titel: Every Brilliant Thing

Forlag: Columbine Teaterforlag

Oversættelse: Mads Andersen

Instruktion: Nikolaj Mineka

Medvirkende: Thomas C. Rønne

Lyddesign: Johannes Smed

Dramaturg og suffløse: Johanne Riisbjerg

Plakatkunstner: Gitte Kath